Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 februari 2016

Public beta 3 iOS 9.3 en OS X 10.11.4 uit

Nadat maandag ontwikkelaars de derde beta van iOS 9.3 en OS X 10.11.4 kregen, zijn publieke betatesters nu aan de beurt. Wie zich in het verleden aan heeft gemeld voor het publieke betaprogramma kan de nieuwe beta’s direct over the air downloaden.

In de derde publieke beta van iOS 9.3 en OS X 10.11.4 weinig vernieuwingen. OS X krijgt de mogelijkheid om notities uit Evernote te importeren. Aan iOS is tegenover de vorige beta niets noemenswaardigs toegevoegd.

Aanmelden voor publieke beta

Net als bij alle beta-software adviseert Apple om de publieke beta’s niet op apparaten voor dagelijks gebruik te installeren. Naast bugs in de software van Apple zelf, kan ook software van derden niet meer werken. Benieuwd? Iedereen kan zich voor publieke beta’s aanmelden bij Apple Seed.

Definitieve versies in maart

iOS 9.3 en OS X 10.11.4 worden in maart verwacht, waarschijnlijk tijdens het Apple-event van 15 maart. We hebben al heel wat geschreven over de aankomende vernieuwingen. Een selectie:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Public beta 3 iOS 9.3 en OS X 10.11.4 uit
Sluiten