Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 februari 2016

OS X 10.11.4 lost haperende t.co-links in Safari op

Met de derde beta van OS X El Captian 10.11.4 kunnen door Twitter gemaakte korte links (t.co) weer zonder problemen in Safari geopend worden. Sinds de release van OS X 10.11 was dit problematisch. Links openden traag of helemaal niet.

Apple erkende het probleem eind januari en zei aan een oplossing te werken. Wat de problemen veroorzaakte is onduidelijk, maar wij hebben de laatste OS X-beta getest en Twitter-links werken weer als vanouds..

Opmerkelijk was dat alleen Safari, de met OS X meegeleverde browser, problemen had met het openen van t.co-links. Chrome en Firefox bleven de Twitter-links probleemloos laden.

OS X 10.11.4 is momenteel in betafase en de definitieve release wordt in maart verwacht. Er is een publieke beta beschikbaar, al wordt afgeraden om die op apparaten voor dagelijks gebruik te installeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OS X 10.11.4 lost haperende t.co-links in Safari op
Sluiten