Mighty: een ‘iPod Shuffle’ voor Spotify

5 reacties

Een iPod Shuffle voor de streaming-generatie, zo laat de Mighty zich het best omschrijven. De kleine vierkante muziekspeler speelt muziek van Spotify, zonder smartphone of mobiele dataverbinding. Hoe dan? Door het simpelweg offline op te slaan.

De Mighty kan maximaal 48 uur muziek uit Spotify offline opslaan. De meegeleverde app (iOS en Android) zorgt voor de synchronisatie van playlists. Een Spotify Premium-account is vereist.

De muziekspeler heeft geen display, maar wel een aantal knoppen om tussen nummers te switchen en om een playlist te selecteren. Gebruikers van de iPod Shuffle kunnen zo starten, de plaatsing en functies van de knoppen zijn identiek aan die van Apple’s kleine muziekspeler. De Mighty draait verder intern op Android, heeft Wi-Fi voor draadloos synchroniseren en 2GB opslaggeheugen voor muziek. De accu wordt via Micro-USB geladen en houdt het ruim 48 uur non-stop vol.
mighty-functies-001
De muziekspeler is voornamelijk handig tijdens het sporten, waar een smartphone lastig bij te houden is. De Mighty kan aan kleding vastgemaakt worden met een clip. De Mighty is voor omgerekend € 72 + verzendkosten via Kickstarter vooruit te bestellen. De levering volgt in november 2016. Uiteindelijk moet de Kickstarter $ 250.000 ophalen voordat het apparaat in productie gaat. Met inmiddels meer dan $ 72.000 op de teller en nog een maand te gaan, lijkt dat wel goed te komen.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  PatrickHopman

  Als ze deze functie nou in een Apple Watch app zouden stoppen, dan zijn heel veel Apple Watch gebruikers heel blij.

 • Profielfoto
  Shyos

  @patrickhopman, Ik weet vanonder welke rots jij vandaan kruipt maar dit kan gewoon op de Apple Watch…

 • Profielfoto
  PatrickHopman

  @patrickhopman, Ik weet vanonder welke rots jij vandaan kruipt maar dit kan gewoon op de Apple Watch…

  Kan je bij Spotify een afspeellijst offline opslaan op de Apple Watch? Spotify heeft nog geen eens een Watch App.

  Een rots genaamd 2016 trouwens, blijkbaar ben jij verstopt onder een rots uit 2017 al.

 • Profielfoto
  Shyos

  O, je wilt specifiek Spotify… Tja lastige…
  Gebruik gewoon Apple Music en je springt zomaar naar (jouw) 2017:grin:

 • Profielfoto
  Wauters

  aub deze functie in mijn ipods en Apple music.
  Is volgens mij een weekje programmatie werk.