Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 24 februari 2016

Mighty: een ‘iPod Shuffle’ voor Spotify

Een iPod Shuffle voor de streaming-generatie, zo laat de Mighty zich het best omschrijven. De kleine vierkante muziekspeler speelt muziek van Spotify, zonder smartphone of mobiele dataverbinding. Hoe dan? Door het simpelweg offline op te slaan.

De Mighty kan maximaal 48 uur muziek uit Spotify offline opslaan. De meegeleverde app (iOS en Android) zorgt voor de synchronisatie van playlists. Een Spotify Premium-account is vereist.

De muziekspeler heeft geen display, maar wel een aantal knoppen om tussen nummers te switchen en om een playlist te selecteren. Gebruikers van de iPod Shuffle kunnen zo starten, de plaatsing en functies van de knoppen zijn identiek aan die van Apple’s kleine muziekspeler. De Mighty draait verder intern op Android, heeft Wi-Fi voor draadloos synchroniseren en 2GB opslaggeheugen voor muziek. De accu wordt via Micro-USB geladen en houdt het ruim 48 uur non-stop vol.

De muziekspeler is voornamelijk handig tijdens het sporten, waar een smartphone lastig bij te houden is. De Mighty kan aan kleding vastgemaakt worden met een clip. De Mighty is voor omgerekend € 72 + verzendkosten via Kickstarter vooruit te bestellen. De levering volgt in november 2016. Uiteindelijk moet de Kickstarter $ 250.000 ophalen voordat het apparaat in productie gaat. Met inmiddels meer dan $ 72.000 op de teller en nog een maand te gaan, lijkt dat wel goed te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mighty: een ‘iPod Shuffle’ voor Spotify
Sluiten