Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 15 februari 2016
Leestijd: 1 minuut

Mail-app Spark vanaf 25 februari op iPad

Precies een dag voordat Dropbox de stekker uit zijn Mailbox-app trekt, zal concurrent Spark een iPad-versie uitbrengen. Ontwikkelaar Readdle heeft aangekondigd dat de iPad-versie van de mailclient op 25 februari uitgebracht wordt.

Spark zal direct ondersteuning hebben voor het grote scherm van de iPad Pro en iCloud gebruiken om accountinstellingen en voorkeuren te synchroniseren. Samen met de iPad-app komt ook een native watchOS 2-app.

Tot slot laat Readdle weten dat er nog steeds hard aan een OS X-versie van Spark gewerkt wordt, maar noemt nog geen releasedatum. Spark is net als concurrent AirMail een e-mail applicatie die vooral grootverbruikers van e-mail zal aanspreken. Een slimme inbox groepeert berichten automatisch en Spark is erg flexibel met bijlagen. Natuurlijk ontbreekt een Snooze-functie niet.

Zodra Spark voor iPad beschikbaar is, hebben we een review klaar. De huidige iPhone-versie van Spark is gratis te downloaden in de App Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mail-app Spark vanaf 25 februari op iPad
Sluiten