Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 2 februari 2016

‘iPad Air 3 krijgt iPad Pro-ingewanden’

De geruchten over een iPad Air 3 nemen niet alleen toe, maar ze lijken allemaal op elkaar. Anderhalve maand voor de vermoedelijke introductie tijdens een Apple-event in maart hebben we nu een goed idee wat te verwachten: een iPad Pro Mini.

De laatste info komt via Engadget. Een volgens de site betrouwbare bron zegt dat de iPad Air 3 net als de iPad Pro vier speakers en een Smart Connector voor accessoires krijgt. De tablet wordt ook iets dikker.

De nieuwe geruchten zijn gebaseerd op een technische tekening van de iPad Air 3. Normaal besteden we hier geen aandacht aan omdat iedereen zo’n tekening kan maken, maar volgens Engadget komt de afbeelding van een zeer betrouwbare bron. De vier speakers, smart connector en camera met flits zijn duidelijk zichtbaar.

Diagram van de vermeende iPad Air 3.

Wat tot slot opvalt is dat de tablet iets dikker (0,05 mm) en groter (0,1 mm) dan de vorige versie. Dit is vergelijkbaar met de toename in dikte van de iPhone 6s, een bijna onmerkbaar verschil bij dagelijks gebruik. Kunnen we concluderen dat de iPad de 3D Touch-technologie van de iPhone 6s krijgt? De tekening geeft geen uitsluitsel. Medio maart weten we waarschijnlijk het definitieve antwoord.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘iPad Air 3 krijgt iPad Pro-ingewanden’
Sluiten