iOS-games The Mesh, Forever Lost en Bamba tijdelijk gratis

3 reacties

Zin om in het weekend een nieuwe game te proberen? Mooi! Drie prima iOS-games zijn tijdelijk gratis in de App Store te downloaden. Dat bespaart je in totaal 8 euro. Alle drie de games zijn verkrijgbaar als universele apps voor zowel iPhone en iPad.

Puzzelgame The Mesh (normaal € 1,99) is een echte breinbreker. In Forever Lost (normaal € 3,99) ontdek je een spannende onderwereld en in Bamba (normaal € 1,99) haal je acrobatische toeren op een eenwieler uit.

The Mesh

The Mesh is Apple’s gratis app van de week en mag met recht een breinbrekende maar originele puzzel genoemd worden. Je ziet verschillende tegels met daarop cijfers. In het midden staat een getal dat de uiteindelijke uitkomst van de puzzel moet zijn, die bereik je door getallen met dezelfde kleur bij elkaar op te tellen en getallen met een verschillende kleur van elkaar af te trekken. Dat lijkt in het begin makkelijk, maar zodra delen, vermenigvuldigen en tijdsdruk toegevoegd worden moet je flink aan de bak.

 • Download The Mesh tijdelijk gratis (normaal € 1,99)

Forever Lost

In Forever Lost wordt je wakker in een verlaten psychiatrisch ziekenhuis en is er maar een doel: ontsnappen. In deze point-and-click-game loop je door enge gangen en verzamel je items die van pas kunnen komen. Je neemt foto’s van aanwijzigingen die later van pas kunnen komen en lost eenvoudige puzzels op. De graphics zijn mooi, maar creepy. Fans van Zelda zullen de minigames met een knipoog naar de Nintendo-hit kunnen waarderen.

Bamba

Welkom in het circus! In Bamba balanceer je op een eenwieler in steeds moeilijker wordende omstandigheden. De minimalistische gameplay bestaat in principe uit het heen en weer gaan op de eenwieler, maar dat maakt de in totaal 25 levels niet bepaald makkelijk.

 • Download Bamba tijdelijk gratis (normaal € 1,99)

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Nummer 17

  Jullie zijn Videoshop vergeten ;-), voor deze kan je ’n code krijgen via de Apple Store App

 • Profielfoto
  Shmoo

  Bamba ziet er wel grappig uit.

 • Profielfoto
  Unlock32

  Wel een zeer klein tijdje gratis verkrijgbaar….