Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 februari 2016

‘Apple produceert eigen serie over Dr. Dre’

Toen Apple in 2014 Beats kocht, kreeg het niet alleen een muziekdienst en assortiment hoofdtelefoons, maar oprichter ook Dr. Dre en Jimmy Iovine op de loonlijst. Iovine zien we regelmatig verschijnen, maar Dr. Dre blijft een beetje uit de spotlight.

Volgens The Hollywood Reporter komt daar verandering in en gaat Dr. Dre de hoofdrol spelen in Apple’s eerste zelf geproduceerde serie genaamd Vital Signs. Die gaat over het leven van de raplegende.

Donker drama

De serie zou bestaan uit zes afleveringen van een half uur en een wordt omschreven als semi-autobiografisch. Naast Dr. Dre spelen ook acteurs Sam Rockwell en Mo McCrae een rol. Volgens Hollywood Repoter wordt het een donker drama met veel geweld en seks. Er zou zelfs een orgie in te zien zijn. Iedere aflevering moet een andere kant van Dr. Dre tonen.

Veel seks, geweld en zelfs een orgie.

De serie lijkt een opmerkelijke keuze voor Apple, dat bekend staat als vrij preuts bedrijf. Ook is de reputatie van Dr. Dre niet bepaald smetteloos. De serie zou exclusief op Apple Music te zien zijn en geen onderdeel vormen van Apple’s plannen om een eigen streamingdienst met series op de Apple TV aan te bieden. Misschien een proefballonnetje?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Apple produceert eigen serie over Dr. Dre’
Sluiten