Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 februari 2016

Apple Music nu beschikbaar voor Sonos

Na een (publieke) betatest van twee maanden, heeft Sonos nu officieel ondersteuning voor Apple Music. In de App Store staat een nieuwe versie (6.2) van de Sonos-app klaar die ondersteuning voor Apple’s streaming-muziekdienst toevoegt.

De onderdelen Voor Jou, Nieuw, Radio en Mijn Muziek (je eigen muziek­bibliotheek) uit Apple Music zijn volledig via de Sonos-app beschikbaar. Alleen het sociale netwerk Connect ontbreekt.

Apple Music op Sonos activeren

Apple Music is op het geluidssysteem Sonos te activeren in twee stappen. Na het updaten van de Sonos-app via de App Store moet ook de software op de speakers zelf bijgewerkt worden. Doe dit via de Sonos-app in het menu Instellingen > Online update > Werk Bij. Na een herstart van de speakers is Apple Music beschikbaar.

Afmelden testprogramma

Het was sinds december mogelijk om Apple Music te testen. Apple en Sonos spreken van een erg succesvolle test waar honderdduizenden gebruikers aan deel hebben genomen. Als je niet langer betaversies van de Sonos-software wil ontvangen, is afmelden via Instellingen > Geavanceerde Instellingen > Betaprograma > Verlaten aan te raden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Music nu beschikbaar voor Sonos
Sluiten