Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 februari 2016

1Password lanceert gezinsvariant

Na het veroveren van het bedrijfsleven met 1Password for Teams, biedt ontwikkelaar AgileBits nu gezinnen de mogelijkheid om één 1Password-database te delen met 1Password for Families. De gezinsvariant van de password manager kost 5 dollar per maand

Voor 5 dollar krijgen maximaal 5 gezinsleden alle 1Password-software en de mogelijkheid om gegevens te delen. Het gezinshoofd beheert de accounts via een webinterface en kan bepalen welke data voor wie toegankelijk is.

Alle apps, all in

Een familieabonnement kan handig zijn voor het delen van bijvoorbeeld alarmcodes’s of inloggevens voor streamingdiensten. Naast de gedeelde gegevens heeft ieder gezinslid zijn eigen 1Password-ruimte voor persoonlijke gegevens. Tot slot is er 1GB gedeelde opslagruimte voor documenten.

Het aanschaffen van apps voor OS X of Windows is niet nodig. Het familieabonnement geeft ieder gezinslid recht op het gebruik van alle 1Password-apps. De Mac-versie kost normaal € 49,99.

Beheersinterface voor 1Password Families. (klik/tap voor groter)

Als introductieaanbod is het tijdelijk mogelijk om voor 5 dollar per maand 7 gezins- of familieleden aan te melden. De gedeelde opslagruimte wordt tevens verdubbeld van 1 naar 2GB.

Reageer op artikel:
1Password lanceert gezinsvariant
Sluiten