‘WWDC 2016 van 13 tot en met 17 juni’

Door: Raymon Mens - 8 reacties

Nog precies 145 dagen en dan geeft Apple ons een eerste blik op de vernieuwingen in iOS 10 en OS X 10.12 tijdens WWDC 2016. De jaarlijkse ontwikkelaarsĀ­conferentie wordt hoogstwaarschijnlijk van 13 tot en met 17 juni 2016 gehouden.

Apple heeft dit officieel nog niet bekend gemaakt, maar het is de enige volle week in juni waarin conferentiecentrum Moscone West -waar WWDC al jaren plaatsvindt- in San Francisco beschikbaar is.

Dat heeft het Amerikaanse blog MacRumours ontdekt aan de hand van de publiek beschikbare agenda van Moscone West. Hoewel de datum pas zeker is als Apple begint met het versturen van uitnodigingen, is er simpelweg geen andere week beschikbaar in het conferentiecentrum.

Eerst een event in maart

We hoeven niet tot juni te wachten op nieuwe Apple-aankondigingen. Waarschijnlijk is er net als vorig jaar een Apple-event in maart. Volgens de meest recente geruchten worden daar mogelijk een nieuwe 4-inch iPhone, Apple Watch 2 en nieuwe MacBooks onthuld.

june2016mosconeschedule
WWDC 2016: Agenda Moscone West (rood = bezet)

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  Dydefox

  Pfffffff ……de spanning loopt nu al op, net als het aantal Applewatches op Marktplaats!

 • Profielfoto
  chrispis

  Hahhaha

 • Profielfoto
  joostvg

  Persoonlijk ben ik vooral benieuwd naar nieuwe iPads.

 • Profielfoto
  Lorenzo-e

  Ben benieuwd wanneer precies het event in maart is..
  Ik ben van plan om de dan aangekondigde Macbook 12″ Retina aan te schaffen:)

 • Profielfoto
  Shmoo

  WWDC kan mij gestolen worden. Kom maar eens met dat nieuws over wat wij in maart allemaal krijgen. Geile nieuwe laptops die zo snel zijn dat we nooit meer een nieuwe hoeven te kopen.

 • Profielfoto
  mvmaastricht

  MacBooks en 4 inch iPhone: zou kunnen. Apple Watch 2… geloof er niks van. Maar we gaan t zien!

 • Profielfoto
  D3nn3y

  Er is weinig nieuws over het aankomend Apple event in maart. Zou Apple eindelijk Skylake in de Macbooks integreren? Worden er Ć¼berhaupt MacBooks aangekondigd? Is dat niet altijd tijdens WWDC? Heb ergens x gelezen dag de cyclus wordt doorbroken. Gaan ze voor kabylake processoren? Welk ander product is aan vernieuwing toe? De watch, de MacBooks pro air en de macbook Bin;) ? Nieuwe iPads?

 • Profielfoto
  Epiloque

  Ik hoop zelf erg op nieuwe Macbooks. Mijn Mac mini is wel aan vervanging toe:)