Weekend! 3 prima iOS-games tijdelijk gratis

Door: Raymon Mens - 5 reacties

Zin in een potje gamen dit weekend? Dat komt goed uit, want er zijn drie prima iOS-games tijdelijk gratis. Van spannend tekst-avontuur tot een knotsgekke multiplayer partygame. Drie totaal verschillende games, dus er zit vast wat voor je bij.

De multiplayer party-game King of Opera kost normaal € 2,99 en is nu gratis. Het tekst-avontuur Lifeline is Apple’s gratis app van de week en kost normaal 99 cent. Het nieuwe Monkeyrama gaat van 99 cent naar gratis.

Steel de spotlight in King of Opera

King of Opera is een leuke game om met meerdere mensen te spelen, maar alleen kan ook. De game maakt van opera een gekke worstelwedstrijd. Bump je medespelers van het podium en/of loop snel naar de spotlight om de show (en punten) te stelen. Erg geschikt als party game op een iPad.

king-of-opera

Spannende keuzes in Lifeline

In Lifeline help je Taylor, een astronaut die op een onbekende planeet gestrand is omdat zijn ruimteschip het begaf. Hij heeft jouw hulp nodig om te overleven. Lifeline is helemaal tekstbased en laat je telkens twee antwoorden kiezen, die het verhaal beïnvloeden. Uitermate spannend, ook erg geschikt om vanaf je Apple Watch te spelen.

 • Lifeline – € 0,99 tijdelijk gratis (iPhone + Apple Watch)

lifeline-16x9

Monkey shoot, monkey do in Monkeyrama

Monkeyrama laat zich het best omschrijven als Angry Birds met apen. Niet super origineel, wel leuk en soms best pittig. Schiet met een beperkt aantal apen zoveel mogelijk stenen, gebouwen en andere objecten kapot. Natuurlijk zijn er apen met superkrachten en worden de puzzels steeds moeilijker. Wel oppassen voor in-app aankopen.

 • Monkeyrama – € 0,99 tijdelijk gratis (iOS Universeel)

monkeyrama

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Shmoo

  Ik denk dat ik Taylor eens een handje ga helpen.

 • Profielfoto
  Thijs.w

  Lifeline is ‘Free app of the week’, dus is de hele week gratis.:)

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Lifeline is ‘Free app of the week’, dus is de hele week gratis.:)

  Jup;-)

 • Profielfoto
  Athomas

  Lifeline blijft fantastisch! Heb afgelopen week Lifeline 2 en Lifeline: Silent Night gekocht.

 • Profielfoto
  Thijs.w

  Lifeline is ‘Free app of the week’, dus is de hele week gratis.:)

  Jup;-)

  Oeps. Ik begin weer blind te worden. ☺️