Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 januari 2016

Tweede publieke beta iOS 9.2.1 beschikbaar

Apple’s iOS team gebruikt de eerste officiële werkdag van het nieuwe jaar om een nieuwe iOS-beta vrij te geven. De tweede pre-release-versie van iOS 9.2.1 is nu beschikbaar voor ontwikkelaars en ook direct voor publieke betatesters.

De tweede betaversie van iOS 9.2.1 heeft buildnummer 13D14 en brengt voornamelijk prestatieverbeteringen en bugfixes. De update kan over the air geïnstalleerd worden en is slechts enkele tientallen MB’s groot.

Net als bij alle beta-software adviseert Apple om de publieke beta niet op iOS-apparaten voor dagelijks gebruik te installeren. Naast bugs in de software van Apple zelf, kan het zijn dat software van derden niet meer werkt. Benieuwd? Iedereen kan zich voor publieke beta’s aanmelden bij Apple Seed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tweede publieke beta iOS 9.2.1 beschikbaar
Sluiten