Tweede publieke beta iOS 9.2.1 beschikbaar

8 reacties

Apple’s iOS team gebruikt de eerste officiële werkdag van het nieuwe jaar om een nieuwe iOS-beta vrij te geven. De tweede pre-release-versie van iOS 9.2.1 is nu beschikbaar voor ontwikkelaars en ook direct voor publieke betatesters.

De tweede betaversie van iOS 9.2.1 heeft buildnummer 13D14 en brengt voornamelijk prestatieverbeteringen en bugfixes. De update kan over the air geïnstalleerd worden en is slechts enkele tientallen MB’s groot.

Net als bij alle beta-software adviseert Apple om de publieke beta niet op iOS-apparaten voor dagelijks gebruik te installeren. Naast bugs in de software van Apple zelf, kan het zijn dat software van derden niet meer werkt. Benieuwd? Iedereen kan zich voor publieke beta’s aanmelden bij Apple Seed.
921b2-16x9

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  pruus

  In minder dan 3 minuten geladen en geïnstalleerd, op een reservemini. Nog niets gemerkt van een verandering.

 • Profielfoto
  Nummer 14

  Ja, zou leuk zijn als OMT de nieuwe features erbij zou zetten

 • Profielfoto
  Charles Toepoel

  @Nummer14 : voornamelijk prestatieverbeteringen en bugfixes… Niet zeuren om nieuwe features

 • Profielfoto
  Wim Van Hemelrijk

  Wordt het niet stilaan tijd dat de news app, de dichtbij functie ed gewoon werken? Dus nieuwe functies? Yess please!

 • Profielfoto
  Nummer 14

  Dankje blueskynl, en zeur ik dan? En @Wim, Apple zal dit pas brengen als ze genoeg contracten e.d. hebben met kranten, Apple gaat het niet vrijgeven als het nog niet goed werkt

 • Profielfoto
  sonthuy

  Bij zoeken in Spotlight is deze nog te vinden en ook na een reboot staat de app weer terug op het scherm. Voorbeeld in onderstaande video: nâng ngực tự nhiên

 • Profielfoto
  sonthuy

  De ferme taal van de topman zal ongetwijfeld aankomen bij onder andere Apple en Samsung. Kashio stelt dat Casio goed voorbereid is op de smartwatch-markt. Velen zullen het bedrijf vooral van de rekenmachine’s kennen, toch maakt het Japanse elektronicabedrijf ook al enige tijd Bluetooth-horloges. nâng mông ở đâu tốt

 • Profielfoto
  sonthuy

  De ferme taal van de topman zal ongetwijfeld aankomen bij onder andere Apple en Samsung. Kashio stelt dat Casio goed voorbereid is op de smartwatch-markt. Velen zullen het Phẫu thuật nâng mông nội soi cho nam bedrijf vooral van de rekenmachine’s kennen, toch maakt het Japanse elektronicabedrijf ook al enige tijd Bluetooth-horloges. phau thuat nang mong