‘Samsung brengt eigen apps naar iOS’

Door: Raymon Mens - 7 reacties

If you can’t beat them, join them. Onder die filosofie brengt Microsoft al een tijdje prima iOS-apps uit. Samsung gaat volgens de website Sammobile, die blijkbaar een goed track record heeft, hetzelfde doen en bijna al zijn eigen apps naar iOS porten.

Het zou onder andere gaan om apps als S-Health, Samsung Gear Fit Manager, en een camera app. Diverse Samsung-wearables en -accessoires met iOS laten werken lijkt de eerste prioriteit.

Naast iOS-apps voor zijn wearables wil Samsung volgens Sammobile ook zijn 18-inch tablet Galaxy View met iOS laten werken. Via de apps Remote Control-en Family Square moet het ook voor ios-gebruikers mogelijk worden om content naar de XXL-tablet te streamen. Met Family Square is het mogelijk om familiegerelateerde berichten op Samsung-apparaten te plaatsen. Nu alleen nog op de Galaxy View, maar in de toekomst wellicht ook op slimme koelkasten.

galaxyview-16x9
Samsung Galaxy View: tablet of draagbare TV?

Om een idee te krijgen welke apps Samsung maakt, kun je een kijkje in de Google Play Store nemen. Hoewel Sammobile spreekt van ‘bijna alle apps’ lijkt het ons sterk dat Samsung-apps als ChatON (WhatsApp-kloon). S Translator (Google Translate-kloon) en S Voice (Siri-kloon) op iOS uitgebracht worden. Deze dienen vooral als vervanging van Google-apps op Samsung’s eigen telefoons.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Usain

  Haha raymon heeft het niet zo Samsung volgens mij. S Voice was er eerder dan Google Now, maak er dus maar een siri kloon van als je daar gelukkig van word.

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  S Voice was er eerder dan Google Now, maak er dus maar een siri kloon van als je daar gelukkig van word.

  Oh. Dat wist ik niet;-) Sowieso, over Samsung-apps schrijven:

 • Profielfoto
  Robberto

  Schrijf je deze berichten nou op een windows Raymon?:lol:

 • Profielfoto
  jackybe67

  Usain,

  Siri bestaat er wel wat langer dan S-Voice…..

 • Profielfoto
  Usain

  Dat zeg ik toch dakduif.

 • Profielfoto
  KoenWestendorp

  Ik kijk gewoon uit naar de historische faal die (sommige) van deze apps zullen worden. De namen alleen al *facepalm*

 • Profielfoto
  Bas Voet

  ChatOn stond jaren geleden al in de Appstore.