Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 januari 2016

Outlook krijgt productieve update op iOS en OS X

Ooit was Microsoft Outlook een derderangs e-mail client, maar met de komst van Office 2016 en Outlook voor iOS is de e-mail client van Microsoft beter dan ooit. Vandaag zijn er productieve vernieuwingen voor Outlook op iOS en OS X.

Outlook voor iOS is voorzien van een nieuwe 3-dagenweergave bij de agenda. Ook is Skype voorgaan direct geïntegreerd. Outlook voor OS X krijgt op geheel eigen wijze ondersteuning voor full screen en split screen.

Outlook voor iOS

Versie 2.1.3 van Outlook voor iOS staat klaar in de App Store en voegt naast een 3-dagenweergaven in de agenda ook ondersteuning voor Skype toe. Bij het maken van een afspraak is de optie Skype-gesprek aan te zetten. Wanneer het tijd voor de afspraak is, wordt met één actie een Skype-gesprek met de genodigde(n) gestart. De update volgt kort nadat Skype ondersteuning voor groepsvideobellen op iOS aankondigde.

Klik/tap voor groter.

Outlook voor OS X

Op OS X omarmt outlook de full screen-weergave en split screen van OS X El Capitan. Dat doet het op een haast Windows-achtige manier. Bij het full screen maken van Outlook ontstaan onderstaan de app tabbladen van geopende Outlook-schermen. Er kunnen twee tabbladen naast elkaar geopend worden. Daarnaast wordt de Split Screen functie van OS X El Capitan ook ondersteund. Outlook maakt het daar zelfs mogelijk om de mail- en agenda-weergave naar elkaar te openen.

Fullscreen met Outlook-tabbladen onderaan (klik/tap voor groter).
Native split screen van OS X El Capitan met mail en agenda naast elkaar (klik/tap voor groter).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Outlook krijgt productieve update op iOS en OS X
Sluiten