Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 januari 2016
Leestijd: 1 minuut

OS X 10.11.4 public beta 2 beschikbaar

Naast de tweede publieke beta van iOS 9.3 is vanavond ook een nieuwe versie van OS X El Capitan 10.11.4 voor publieke testers. Als je momenteel is publieke beta geïnstalleerd hebt is de update via het tabblad Updates van de Mac App Store te downloaden.

In tegenstelling tot iOS 9.3 biedt OS X 10.11.4 voor eindgebruikers weinig zichtbare vernieuwingen. In de eerste beta kreeg de Berichten-app ondersteuning voor Live Photos en is er PDF-sync in iBooks.

Aanmelden voor publieke beta

Net als bij alle beta-software adviseert Apple om de publieke beta niet op Mac-computers voor dagelijks gebruik te installeren. Naast bugs in de software van Apple zelf, kan het zijn dat software van derden niet meer werkt. Benieuwd? Iedereen kan zich voor publieke beta’s aanmelden bij Apple Seed.

OS X 10.11.4: Live Photos in iMessage op de Mac.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
OS X 10.11.4 public beta 2 beschikbaar
Sluiten