OS X 10.11.4 public beta 2 beschikbaar

Door: Raymon Mens - 1 reactie

Naast de tweede publieke beta van iOS 9.3 is vanavond ook een nieuwe versie van OS X El Capitan 10.11.4 voor publieke testers. Als je momenteel is publieke beta geĆÆnstalleerd hebt is de update via het tabblad Updates van de Mac App Store te downloaden.

In tegenstelling tot iOS 9.3 biedt OS X 10.11.4 voor eindgebruikers weinig zichtbare vernieuwingen. In de eerste beta kreeg de Berichten-app ondersteuning voor Live Photos en is er PDF-sync in iBooks.

Aanmelden voor publieke beta

Net als bij alle beta-software adviseert Apple om de publieke beta niet op Mac-computers voor dagelijks gebruikĀ te installeren. Naast bugs in de software van Apple zelf, kan het zijn dat software van derden niet meer werkt. Benieuwd? Iedereen kan zich voor publieke betaā€™sĀ aanmeldenĀ bij Apple Seed.

imessage-os-10114-001
OS X 10.11.4: Live Photos in iMessage op de Mac.

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    pruus

    Hier 1.11 GB aan het installeren. Gelukt. Safari suggestie was niet aangepast. Deze even handmatig aan gezet en het werkt. Gelukkig.