Nieuwe Watch-bandjes voor Azië en ons

Door: Raymon Mens - 9 reacties

In september verraste Apple met een nieuwe collectie bandjes voor de Apple Watch en nu heeft het bedrijf wederom nieuwe bandjes uit de doeken gedaan. Een donkerrood sportbandje ter ere van het Chinese nieuwjaar en een zwarte Milanese Loop.

Het donkerrode sportbandje heeft gouden accenten en is alleen tijdelijk in Azië verkrijgbaar. Het zwarte Milanese bandje was al kort op de Tsjechische Apple-site te bekijken, maar is inmiddels weer verwijderd. 

Zwarte Milanese Loop

Een zwart Milanese Loop matcht bij de spacegrijze Apple Watch Sport of zwarte Apple Watch. Deze waren aanvankelijk alleen met zwart sportbandje leverbaar, maar het assortiment werd onlangs nog uitgebreid met een zwart schakelbandje. De zwarte Milanese Loop verscheen kort op de Tsjechische Apple-site, maar is inmiddels weer verwijderd (Google Cache). De omschrijving toonde 8 dagen levertijd, dus mogelijk gaat Apple het nieuwe bandje nog deze week officieel aankondigen.

Speciaal sportbandje

Om het Chinese nieuwjaar te vieren is een speciaal rood sportbandje uitgebracht voor China, Hong Kong, Taiwan, Singapore and Maleisië. Het lijkt op het het normale PRODUCT RED bandje, maar is iets donkerder van kleur en is met gouden accenten leverbaar. De bandjes zijn tot 22 februari verkrijgbaar.

[Via: 9to5Mac, Mashable]

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Jacktheripper

  Op de achterkant van de zwarte Milanese Loop staat duidelijk Apple Watch en niet Apple Watch Sport.

 • Profielfoto
  PH-SKY

  Leuk! Zouden ze compatible zijn met de eventuele Apple Watch 2? Dit is nogal een late introductie ?

 • Profielfoto
  Buzz

  Jacktheripper: logisch. Apple Watch Sport modellen worden alleen met sportbandjes geleverd. Maar uiteraard staat het je vrij om de duurdere bandjes los te kopen en met een eerder aangeschaft Sport horloge te combineren.

 • Profielfoto
  Chuck Sterk

  Leuk! Zouden ze compatible zijn met de eventuele Apple Watch 2? Dit is nogal een late introductie ?

  Dat ligt er aan wanneer die Watch 2 komt. Als die pas in 2017 komt valt het wel mee.

 • Profielfoto
  Anoniem ex-lid

  Kan ik nu al mijn cholesterol meten met dat ding ?

 • Profielfoto
  LucasH

  Space Gray Milanese Loop ziet er heel strak uit, jammer dat die luxe bandjes los zo ontzettend duur zijn.

 • Profielfoto
  RoyB

  Heb nu een zwarte Milanese 3rd party band Om mij spacegrey sport en dat staat super strak ! Vroeg me al af waarom Apple deze niet zal uit brengen

 • Profielfoto
  Shmoo

  Die rode is helemaal zo lelijk nog niet.

 • Profielfoto
  Aiko.

  Een artikel over nieuwe bandjes voor een horloge… Waar hebben we het over?
  Ik wist niet dat dit een site over mode was geworden.