Niets op TV? 3 gave kijktips van ons

Door: Raymon Mens - 5 reacties


Niets op TV? Tijd om AirPlay aan te zetten en je te laten vermaken door drie interessante en fascinerende talks die recent gegeven zijn bij de Chaos Computer Club in Duitsland. Een vertaal-app is niet nodig, alles is in het Engels.

What does Big Brother see, while he is watching?

De NSA luistert anno 2016 digitaal mee, maar in de jaren 80 en 90 waren er nog weinig digitale spionagemiddelen. Simon Menner onthult nog nooit vertoonde beelden uit het archief van Stasi, de veiligheidsdienst van voormalig Oost-Duitsland. Veel bizar en fascinerend materiaal. (directe link, 57min)

Beyond Your Cable Modem

Mag het iets technischer? Alexander Graf legt uit hoe hij op redelijk simpele wijze de modems van duizenden klanten van Vodafone / Kabel Duitsland kon overnemen. Hij legt uit hoe het inrichten van een kabelnetwerk niet moet. Laten we hopen dat Ziggo in Nederland de beveiliging beter voor elkaar heeft. (directe link, 50min)

Net Neutrality in Europe

Over het afschaffen van roamingkosten en netneutraliteit in Europa hebben we veel bericht. Neem samen met expert Thomas Lohinger een diepe duik in de Europese netneutraliteit, de moeilijkheid van lobbyen en het ontstaan van de regelgevend. (directe link, 1 uur)

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  toffradio

  Hmmm, kunnen jullie deze niet op jullie tvos app plaatsen? Daar zit maar weinig beweging in…

 • Profielfoto
  Koning Frank

  AirPlay staat aan. Wat nu?

 • Profielfoto
  foxy

  Haha Airplay = AppleTV neem ik aan ….?

 • Profielfoto
  H.deweg

  Wat een leuke tips! Ik ga kijken.
  Dank

 • Profielfoto
  polansky

  “What does Big Brother see, while he is watching”

  Is vooral grappig en toont de waanzin aan om ‘alles’ te willen weten.