Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 28 januari 2016

Muziek: Rihanna-album gratis, Monument Valley op vinyl

Apple is niet het enige bedrijf dat graag exclusieve samenwerkingen met artiesten aangaat. Na een lange periode van stilte laat Tidal, de muziekdienst van rapper Jay-Z, van zich horen. Het nieuwe album van Rihanna wordt er gratis aangeboden.

Rihanna’s nieuwe album Anti is als MP3 of FLAC te downloaden na het achterlaten van je e-mail adres. Ander nieuws: de soundtrack van de befaamde iOS-game Monument Valley is op vinyl te bestellen.

Rihanna gratis bij Tidal

Zowel rondom Rihanna als Tidal was het enige tijd stil. De muziekdienst werd in 2015 door rapper Jay-Z gelanceerd en is naar eigen zeggen van en voor artiesten. Artiesten krijgen van Tidal het hoogste percentage royalties en muziekliefhebbers kunnen in ongecomprimeerd FLAC-formaat streamen.

Bij de gratis download van het nieuwe Rihanna-album krijg je 60 dagen gratis Tidal zonder verplichtingen, maar je hoeft het niet te activeren.

Monument Valley op vinyl

De indiegame Monument Valley werd in 2014 al door Apple uitgroepen tot game van het jaar en werd nadat deze verscheen in de Netflix-serie House of Cards weer enorm populair. De game vormt een prachtig geheel van beeld en geluid. De echte fans kunnen binnenkort van alle muziek uit de game op Vinyl gaan genieten.

Voor $40 en $ 16 verzendkosten (omgerekend € 51) kunnen twee platen met daarop de Soundtrack van de game besteld worden. Deze worden in juni geleverd. Plaat 1 bevat de soundtrack van de originele game en op plaat 2 staat de muziek van uitbreidingen Forgotten Shores en Ida’s Dream.

De soundtrack van de originele game is overigens ook op Apple Music en iTunes te beluisteren. De muziek van Forgotten Shores en Ida’s Dream komt als eerste op vinyl uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Muziek: Rihanna-album gratis, Monument Valley op vinyl
Sluiten