iOS 9.3: meer stats in de Activiteit-app

iOS 9.3 (als publieke beta beschikbaar) wordt een flinke update. We blijven maar grote en kleine verbeteringen ontdekken. Vandaag is de Activiteit-app aan de beurt. Apple heeft de app met de gekleurde cirkels uitgebreid met een uitgebreid overzicht van work-outs.

De app heeft een extra tabblad gekregen waarin alle work-outs op maand en soort sport gesorteerd kunnen worden. Een totaal en gemiddeld aantal verbrande calorieën is meteen zichtbaar.

iOS 9.2 (links) en iOS 9.3 (rechts) – Let op het extra tabblad onderaan.

Overzicht per maand

Zoals de naam al doet vermoeden, worden in het tabblad de verschillende sportsessies die gedaan zijn per maand gecategoriseerd. Door op een maand te tikken, wordt een overzicht van de verschillende soorten oefeningen zelf getoond. Alle work-outs die in het verleden zijn gedaan worden ook weergeven, dus wie sinds juli zijn Apple Watch gebruikt om zijn sportsessies bij te houden, krijgt een boel data.

iOS 9.3: Work-outs in een maandelijks overzicht.

Detailweergave en filtering

Per work-out is een detailweergave beschikbaar die het aantal calorieën, de tijd en gemiddelde hartslag weergeeft. Met een filter is het mogelijk om een bepaald soort oefening in het overzicht te tonen. Handig om te zien of je prestaties erop vooruit zijn gegaan.

iOS 9.3: Gedetailleerde weergave per workout en filter.

De activiteit-app is alleen nuttig voor bezitters van een Apple Watch. iOS 9.3 is als publieke beta beschikbaar en brengt nog veel meer nieuwe features. Eerder publiceerden we een compleet overzicht met alle grote en kleine vernieuwingen.

Reageer op artikel:
iOS 9.3: meer stats in de Activiteit-app
Sluiten