Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 14 januari 2016
Leestijd: 1 minuut

iOS 9.3 en OS X 10.11.4 als publieke beta beschikbaar

Dat is snel! Het maandag vrijgegeven iOS 9.3 met onder andere een nieuwe nachtmodus (a’la f.lux), iPad-functies voor het onderwijs en wachtwoorden voor notities is nu ook als publieke beta vrijgegeven. Dat wil zeggen dat iedereen kan testen.

Naast iOS 9.3 Public Beta 1 is er ook een kleine iOS 9.3-update voor ontwikkelaars en een publieke beta van OS X 10.11.4 uitgebracht. Op beta.apple.com kun je je aanmelden voor de publieke beta’s.

Nieuw in iOS 9.3

In iOS 9.3 zijn een aantal grote en kleine vernieuwingen gedaan. Zo is er een nieuwe Night Shift modus die de blauwe kleuren in het scherm reduceert. Dat maakt het gebruik van de iPhone in het donker prettiger. Een overzicht van alle vernieuwingen is in dit artikel te vinden. Het buildnummer van de publieke en developer beta zijn gelijk (13E5181f).

Twee van de vele nieuwe iOS 9.3-functies.

Nieuw in OS X 10.11.4

In OS X 10.11.4 maakt Apple eindelijk vorderingen met het brengen van Live Photos naar de Mac. De bewegende foto’s van de iPhone 6s kunnen in El Capitan 10.11.4 in de berichten-app worden bekeken. Notities die in iOS 9.3 van een wachtwoord worden voorzien, kunnen alleen met OS X 10.11.4 geopend worden.

OS X 10.11.4: Live Photos in iMessage op de Mac.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS 9.3 en OS X 10.11.4 als publieke beta beschikbaar
Sluiten