Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 4 januari 2016

Gerucht: iPhone 7 Plus krijgt meer accu, meer opslag

Het eerste iPhone-gerucht van het nieuwe jaar (gelukkig nieuwjaar!) is mogelijk goed nieuws voor iedereen die méér wil. Niet alleen meer accucapaciteit, maar ook meer opslagruimte. Volgens het Chinese blog MyDrivers worden beiden door Apple vergroot.

Bronnen binnen de productieketen melden dat de accucapaciteit van de iPhone 7 Plus wordt vergroot van 2750 mAh naar 3100mAh en dat het toestel leverbaar zal zijn met maximaal 256GB opslagcapaciteit.

Als de iPhone 7 Plus in september inderdaad met een batterij van 3100mAH op de markt komt, heeft Apple een ander besluit genomen dan vorig jaar. De iPhone 6s Plus kreeg in 2015 ongeveer 5 procent minder accucapaciteit van de iPhone 6 Plus uit 2015. Dit jaar zou er juist 350mAh bijkomen.

De iPhone 7 komt pas in september op de markt, maar Apple is nu al bezig met het selecteren van onderdelen. Daarom zien we vroeg in het jaar al de nodige geruchten van insiders bij toeleveranciers. Mogelijk hoeven we dit jaar niet tot september op een nieuwe iPhone te wachten. Naar verluidt werkt Apple aan een nieuwe 4-inch iPhone die ook een grote accu krijgt en in maart uit de doeken gedaan wordt.

Accucapaciteit 5,5-inch iPhone door de jaren

  • iPhone 6 Plus (2014): 2,915 mAh
  • iPhone 6s Plus (2015): 2750 mAh
  • iPhone 7 Plus (2016 – gerucht): 3100mAh

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gerucht: iPhone 7 Plus krijgt meer accu, meer opslag
Sluiten