Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 december 2015
Leestijd: 1 minuut

Verloren, verlaten: haalt Mailbox de kerst?

Leeft de populaire mail-app Mailbox nog? De laatste update is van juni en sindsdien hebben we niets meer van de app – die voorheen in hoog tempo updates afleverde – vernomen. Ook op Twitter en het officiele blog is het al lange tijd stil.

Dropbox kocht de app die je e-mails als taken laat snoozen in maart van 2013 en investeerde in onder andere een Mac-versie. Nu lijkt de opslagdienst niet langer geïnteresseerd en blijft een verlaten project over.

Als we de laatste geruchten moeten geloven, heeft Dropbox de handen van mailbox af getrokken en is het project compleet verlaten. Ontwikkelaar Zack Shapiro heeft van vrienden binnen Dropbox gehoord dat het Mailbox-team ontbonden is en er niemand meer aan werkt.

Swypen en snoezen maakten Mailbox vernieuwend.

Ook de Italiaanse Apple-blogger Federico Viticci zegt dat Dropbox al maanden geleden heeft besloten om de ontwikkeling van Mailbox te stoppen. Dit wordt bevestigd door Gentry Underwood, een van de mede-oprichters van Mailbox die zegt niet langer meer voor Dropbox te werken. De collega die zijn werkzaamheden over heeft genomen zwijgt over het onderwerp.

Mailbox voor Mac is na een jaar nog steeds in betafase.

Gebruiker van Mailbox? Steek een kaarsje aan voor de app, maar verwacht geen updates meer. De app Spark is een aardig alternatief.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Verloren, verlaten: haalt Mailbox de kerst?
Sluiten