Veer: handige contactwidget met 3D Touch

Door: Raymon Mens - 5 reacties

De meeste Widget-apps, die snelkoppelingen op het vandaag-scherm van je iPhone tonen, zijn er dertien in een dozijn. De recent bijgewerkte Veer-app is echter de eerste bekende widget met ondersteuning voor 3D Touch van de iPhone 6s.

Veer plaatst vijf contacten naar keuze in het vandaag-scherm. Na een tik op een contact kun je een actie kiezen. Bellen, mailen, een bericht via iMessage of WhatsApp en meer. 3D Touch maakt een snelle actie mogelijk.
veer
In totaal zijn er 16 3D Touch-acties in te stellen: bellen, iMessage, Mail, WhatsApp, Apple Maps, FaceTime en Safari kunnen gratis worden gebruikt. Voor acties als Facebook Messenger, Skype, Telegram, Twitter, Google Maps, Waze, Inbox en Chome is een in-app aankoop van € 1,99 vereist. De snelle actie wordt uitgevoerd na een stevige druk op een contact in de widget.

In tegenstelling tot de Siri-suggesties van iOS 9 laat Veer je zelf contacten kiezen. Dat maakt het een handige widget voor wie bijvoorbeeld regelmatig contact met dezelfde personen heeft. Binnen de widget geeft 3D Touch overigens geen voelbare of visuele feedback, maar het werkt wel.
veer-001

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Melle

  Geïnstalleerd. Hanfig

 • Profielfoto
  illuminati

  Erg hanfige widget.

 • Profielfoto
  ndunsbergen

  Geintalleerd! Super, zeker nu mijn lijstje met fafo contacten boven mijn multitask scherm weg is…

 • Profielfoto
  sonthuy

  otaal zijn er 16 3D Touch-acties in te stellen: bellen, iMessage, Mail, WhatsApp, Apple Maps, Face phẫu thuật nâng mong ở đâu tốtTime en Safari kunnen gratis worden gebruikt. Voor acties als Facebook Messenger, Skype, Telegram, Twitter, Google Maps, Waze, hút mỡ bụng có tốt không Inbox en Chome is een in-app aankoop van € 1,99 vereist. De snelle actie wordt uitgevoerd na een stevige druk op een contact in de widget.

 • Profielfoto
  sonthuy

  eeft een flinke update gekregen. cang da mat v line Versie 4.0 kan beschouwd worden als de doorstart van de Twitter app. Na jaren van achterstallig onderhoud bevat de Twitter app voor OS X eindelijk weer alle functies die je verwacht.Filmpjes in de Twitter app afspelen? Gifjes bekijken? Een tweet quoten? Het kan allemaal in Twitter 4. De update bevat zelfs een cang da vung mat heuse ‘dark mode’. Of de aanstelling van Jack Dorsey als CEO heeft geholpen weten we niet, maar