Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 15 december 2015

Updates: Spotify en Outlook met 3D Touch

De alsmaar groeiende lijst met 3D Touch-apps wordt vandaag aangevuld met twee grote namen. Spotify en Microsoft Outlook zijn voorzien van 3D Touch waardoor iPhone 6s-gebruikers snelle acties kunnen openen door stevig op het app-icoon te drukken.

Zowel bij Spotify als Microsoft Outlook blijft 3D Touch beperkt tot het app-icoon, in de apps zelf is geen Peek and Pop voor playlists of bij Outlook voor e-mails en afspraken geïntegreerd.

Spotify beloofde 3 weken geleden al ondersteuning voor 3D Touch, maar het bleek om een onterechte vermelding in de release notes te gaan. Outlook voegt naast 3D Touch ook de mogelijkheid toe om e-mails via het menu in de rechter bovenhoek te printen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Updates: Spotify en Outlook met 3D Touch
Sluiten