Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 december 2015
Leestijd: 1 minuut

Snel creatief met nieuwe Adobe-app Post

Adobe heeft zijn steeds groter wordende collectie met iOS-apps uitgebreid met het laagdrempelige Post. Een app die je snel creatieve afbeeldingen met foto’s, tekst, effecten en filters laat maken. Begin vanaf nul of remix een bestaand ontwerp.

Wat betreft functionaliteit is Post een hele goede app. Je maakt snel iets creatiefs van een afbeelding en tekst. Een aantal goed genomineerde stijlen en kleurpaletten zorgen dat je niet creatief uit de bocht vliegt.

Om Post te gebruiken is een Adobe ID nodig, dat is even gedoe, maar kost niets en is ook met een Facebook-login aan te maken. Met de app gemaakte ontwerpen bevatten standaard een watermerk, maar dat is te verwijderen door de app aan een vriend aan te raden per e-mail.

Ontwerpen kunnen direct in de fotorol opgeslagen of op sociale media geplaatst worden. Het eindresultaat is 1200×1200 pixels groot. Niet geschikt om een grote poster te maken, maar wel om een artikel, Facebook-post of Tweet die op moet vallen snel op te leuken.

  • Adobe Post is een gratis download in de App Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Snel creatief met nieuwe Adobe-app Post
Sluiten