Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 december 2015

Pixelmator klaar voor iPad Pro en 3D Touch

Zojuist heeft populaire beeldbewerker Pixelmator voor iOS een grote update gehad. Versie 2.2 ondersteunt nu het grote scherm van de iPad Pro, tekenen met de Apple Pencil en bezitters van een iPhone 6s kunnen op diverse plaatsen 3D Touch gebruiken.

Pixelmator ondersteunt de drukgevoelige Apple Pencil voor tools en brushes en heeft prima handpalmdetectie. 3D Touch brengt snelle acties naar het app-icoon en Peek and Pop zit door de hele applicatie verwerkt.

Tekenen met 3D Touch

Door het drukgevoelige scherm kan op de iPhone 6s nu met je vinger drukgevoelig getekend worden. Een schets op het iPhone-scherm zal geen meesterwerk worden, maar voor het toepassen van kleine verbeteringen of effecten op foto’s kan het wel een nuttige toevoeging zijn.

3D Touch zorgt er tevens voor dat je direct vanaf het icoon een nieuw bestand kunt maken of een bestaande foto kunt openen. Vanuit de ingebouwde galerij kunnen bestanden met 3D Touch voorvertoond, gedupliceerd, naar de fotorol gekopieerd of verwijderd worden.

Meer verbeteringen

Door de krachtige hardware van de iPad Pro is het mogelijk om afbeeldingen tot 100 megapixels te bewerken. Geen iPad Pro of iPhone 6s? Dan brengt de update nieuwe brushes, verbeterde prestaties bij croppen en de mogelijkheid om fonts tot 1000 pixels groot te gebruiken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pixelmator klaar voor iPad Pro en 3D Touch
Sluiten