Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 december 2015

OMT Weekend: 4 (inter)nationale leestips


Het is weekend! Terwijl menig kerstboom wordt versierd, hebben wij 4 leestips uit (inter)nationale media en andere blogs voor je geselecteerd. Deze week veel opinie, maar ook een bijzonder gedachte-experiment en stukje geschiedenis van eigen bodem.
  • iPhone voor Christus: Hoe lang zou het duren voordat de mensheid met de kennis, maar niet de middelen van nu de iPhone 6s kan maken? In The iPhone Thought Experiment daagt Tim Urban je uit er over na te denken.
  • Spijt: Docente Launa Hall startte met iPads in de klas, maar betoogt nu dat ze er liever niet aan begonnen was. Haar leerlingen lijken onherkenbaar veranderd. Lees haar redenen bij The Washington Post.
  • Apple Car: Aan geruchten over een Apple Car geen gebrek. Toch denkt Michael Keating dat auto’s als een PC zijn en Apple zich er niet mee bezig moet gaan houden. Overtuigend verhaal, in 1424 woorden op Medium.
  • NL-Alert de soap: Afgelopen maandag werd er voor het eerst een NL-Alert over 4G verstuurd. De vervanger van het luchtalarm komt er nu echt aan. Arnoud Wokke duikt op Tweakers in de problematische geschiedenis van NL-Alert.

Goed weekend!

Reageer op artikel:
OMT Weekend: 4 (inter)nationale leestips
Sluiten