Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 30 december 2015

Nu in de Mac App Store: Twitter 4.0

De officiële Twitter app voor OS X heeft een flinke update gekregen. Versie 4.0 kan beschouwd worden als de doorstart van de Twitter app. Na jaren van achterstallig onderhoud bevat de Twitter app voor OS X eindelijk weer alle functies die je verwacht.

Filmpjes in de Twitter app afspelen? Gifjes bekijken? Een tweet quoten? Het kan allemaal in Twitter 4. De update bevat zelfs een heuse ‘dark mode’. Of de aanstelling van Jack Dorsey als CEO heeft geholpen weten we niet, maar Twitter 4 kan zich eindelijk weer meten met concurrent Tweetbot

Overige nieuwe functies in Twitter 4:

  • groeps-DM’etjes sturen
  • irritante mensen muten
  • today center widget met trending topics en highlights
  • tweets quoten

Twitter 4 is gratis en te downloaden in de Mac App Store. We vragen ons af: welke Twitter client gebruik jij op je Mac?

Dark mode in Twitter 4.0
Reageer op artikel:
Nu in de Mac App Store: Twitter 4.0
Sluiten