Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 4 december 2015
Leestijd: 1 minuut

‘Nieuwe 4-inch iPhone krijgt 6s-hardware’

Er komen steeds meer geruchten over een nieuwe 4-inch iPhone naar buiten. Een indicatie dat Apple de kleine iPhone niet is vergeten? Volgens de doorgaans betrouwbare analist Ming-Chi Kuo heeft het bedrijf zelfs een aangename verrassing in petto.

Kuo zegt dat de nieuwe 4-inch iPhone voorzien wordt van nieuwste en krachtige A9-chip, die is ook in de iPhone 6s te vinden. Daarnaast zal Apple het kleine toestel uitrusten met NFC voor Apple Pay.

De overige hardware is volgens de analist een mix van de iPhone 6 en iPhone 6s. Apple zou de verbeterde 12 megapixel camera exclusief voor de iPhone 6s houden en het 4-inch toestel voorzien van een 8 megapixel camera. De selfie-camera blijft 1,2 megapixels, net als die van de iPhone 6.

iPhone 5s 2.0 of iPhone 6c?

Verschillende geruchten spreken elkaar tegen over het uiterlijk van de nieuwe 4-inch iPhone. Eerder hoorden we dat de buitenkant van het toestel identiek zou zijn aan de iPhone 5s, maar volgens Kuo zijn er verschillen. De analist stelt dat de kleine iPhone afgeronde randen krijgt en naast spacegrijs, zilver en goud in nog een aantal additionele kleuren zal verschijnen.

Kortom, het kan nog alle kanten op. De nieuwe 4-inch iPhone wordt begin 2016 verwacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
‘Nieuwe 4-inch iPhone krijgt 6s-hardware’
Sluiten