Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 8 december 2015
Leestijd: 1 minuut

Nieuw van Apple: Smart Battery Case voor iPhone 6s

Wie op zoek is naar een hoesje dat zijn iPhone ook op kan laden, heeft vandaag vandaag een nieuwe optie om te overwegen. Apple heeft een eigen oplaadhoes uitgebracht. De Smart Battery Case voor iPhone 6s is verkrijgbaar in de online en offline Apple Store.

De € 119 kostende hoes komt in de kleuren wit en houtskoolgrijs. Het accessoire verlengt de gesprekstijd van de iPhone tot 25 uur en belooft tot 18 uur langer surfen op 4G. Apple zwijgt over de capaciteit in mAh.

Om de telefoon makkelijk in- en uit de hoes te halen, heeft Apple bovenaan een flexibele scharnier gemaakt. De case is direct via Lightning op te laden en past in het iPhone Lightning Dock. Wat maakt de case van Apple anders dan bijvoorbeeld die van Mophie? Het lijkt erop dat iOS een eigen batterijstatus heeft voor de accu van de case. Of dat 119 euro waard is? Oordeel zelf:

Zit je iPhone in de Smart Battery Case, dan zie je op het toegangsscherm van je iPhone en in Berichtencentrum de intelligente batterijstatus. Je weet dus altijd exact hoeveel lading de batterij nog heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuw van Apple: Smart Battery Case voor iPhone 6s
Sluiten