Live Photos binnenkort in Facebook

5 reacties

Geen iPhone 6S en toch Live Photos bekijken? Dat kan binnenkort met de vernieuwde Facebook app voor iOS-apparaten. Een beperkt aantal Facebook-gebruikers heeft deze functionaliteit nu al als test toebedeeld gekregen.

Live Photos zijn foto’s met een seconde film ervoor en erna. Bewegend beeld en geluid moeten zorgen voor een betere herinnering aan het moment waarop de foto werd genomen. Het maken van Live Photos wordt momenteel alleen ondersteund op de iPhone 6S. Je kunt ze bekijken in de Foto’s app voor iOS en Mac.

Bij de release van de iPhone 6S in september liet Apple al weten dat Facebook ondersteuning voor Live Photos zou krijgen. Tumblr ondersteunt het sinds een paar dagen, binnenkort Facebook dus ook. Verder zijn geen ontwikkelingen bekend.

Los van waarschijnlijke ondersteuning op toekomstige apparaten, is het onduidelijk wat Apple verder met Live Photos gaat doen. Andere fabrikanten hebben soortgelijke features, maar van een standaard, of beter nog, een open standaard, is (helaas) nog lang geen sprake.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Humain

  Ik had wel verwacht dat de meeste deze functie net als ik direct zouden uitschakelen

 • Profielfoto
  Verdult

  Ik vind de functie wel leuk. Zelf een mooie live foto gemaakt als achtergrond van de zonsondergang van het Scheveningse strand.

 • Profielfoto
  Nummer 13
 • Profielfoto
  sonthuy

  kerst niet stilgezeten. Versie 2.0 van de alles-in-een emulator voor Mac maakt het makkelijker dan ooit om gameclassics opnieuw te spelen en voegt een aantal spelplatformen toe, zoals tam trang da loai nao tot Nintendo 64 en Playstation 1
  OpenEmu sorteert game-ROM’s per platform in een vertrouwd ontwerp dat aan iTunes of iPhoto doet denken. Games zijn met een dubbelklik te starten en er is ondersteuning voor praktisch alle bekende game controllers.
  Als je geen grote collectie ROM’s hebt, is de Homebrew Collection in de applicatie een aanrader. Hier tam trang da vinh vien zijn meer dan 80 games direct te downloaden. Het gaat dan om remakes van oude klassiekers. Tot slot biedt de emulator centrale opslag voor screenshots en saved games.

 • Profielfoto
  sonthuy

  Cô thiết kế một trong những sân vận động sẽ diễn sân khấu trung tâm tại Qatar World Cup trong năm 2022.
  Năm ngoái, tuy nhiên, chính phau thuat nang nguc o dau an toan phủ Nhật Bản hủy bỏ kế hoạch xây dựng sân vận động của tương lai trông cô thiết kế cho năm 2020 Thế vận hội tại phau thuat nang nguc an toan nhat Tokyo, thay vào đó cho một thu nhỏ, thiết kế ít tốn kém.
  Chủ tịch Riba Jane phau thuat nang nguc o dau uy tin cho biết: “Điều này là hoàn toàn tin tức khủng khiếp Dame Zaha phau thuat nang nguc o dau dep Hadid là một phụ nữ truyền cảm hứng, và các dia chi nang nguc o tphcm loại kiến ​​trúc sư người duy nhất có thể mơ dia chi nang nguc tin cay được..