Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 8 december 2015

Laatste update voor vandaag: OS X 10.11.2

Na ruim een maand met publieke beta’s is OS X El Capitan nu voor iedereen voorzien van een update. Versie 10.11.2 is via de Mac App Store te downloaden en brengt een aantal stabiliteits- en compatibiliteits-verbeteringen en verbetert de beveiliging.

De betrouwbaarheid van Wi-Fi, Handoff en AirDrop is verbeterd. Bluetooth apparaten zullen minder snel per ongeluk hun verbinding verbreken en Mail kan beter overweg met offline Exchange-accounts en zou niet meer mogen blijven hangen bij een upgrade.

Importeren van foto’s vanaf een iPhone via een USB-kabel werkt weer en iCloud-fotodeling kan beter overweg met Live Photos. Tenslotte zijn problemen met inloggen in FaceTime en Berichten opgelost.

Reageer op artikel:
Laatste update voor vandaag: OS X 10.11.2
Sluiten