iOS 9.2.1 nu ook als publieke beta

Door: Raymon Mens - 5 reacties

Gisteren voor ontwikkelaars en vandaag voor publieke betatesters: iOS 9.2.1 beta 1. Iedereen die zich voor het publieke betaprogramma heeft aangemeld, kan de nieuwe beta onder Instellingen > Algemeen > Software-update vinden en downloaden.

Er zijn geen grote wijzigingen in iOS 9.2.1 ontdekt, het gaat om een kleine bugfix-release. De release van de definitieve versie zal gezien de naderende feestdagen waarschijnlijk in 2016 zijn. 

Net als bij alle beta-software adviseert Apple om de publieke beta niet op iOS-apparaten voor dagelijks gebruik te installeren. Naast bugs in de software van Apple zelf, kan het zijn dat software van derden niet meer werkt. Benieuwd? Iedereen kan zich voor publieke beta’s aanmelden bij Apple Seed.
IMG_0161

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  DaveFlash

  gezellig, maar tegenwoordig sla ik de beta’s mooi over..

 • Profielfoto
  Lars34

  gezellig, maar tegenwoordig sla ik de beta’s mooi over..

  Oké

 • Profielfoto
  THX-1138

  Ik ook. Te veel publieke beta’s. Word ‘r een beetje moe van.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Het hele beta programma bij Apple heeft ook niets meer met software testen te maken. Het is alleen maar een manier om nieuwe software als eerste op je devices te willen installeren en er mee te willen spelen.
  Dat trekt een heel ander slag volk dat je als developer graag had gehoopt.

 • Profielfoto
  pruus

  Maar meer ogen zien meer. Dus ook wel een manier om bugs te detecteren en te verhelpen. Maar installeren, vervolgens zeuren en geen feedback bij Apple neerleggen is niet de manier. En een beta op een apparaat zetten dat je ‘broodnodig’ hebt, geeft al de amateurstatus aan….. Dus testen, feedbacken en we hebben er allemaal veel gemak van de beta-testers.