Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 7 december 2015

In video: drie keer toekomstmuziek


Breekt de iPhone straks zijn eigen val? Hoe staat het met de nieuwe Apple-campus? Zijn onze voeten een goede aanvulling op de handen bij het bedienen van apparaten? Drie vragen, antwoord in onderstaande video’s.

Parachute voor de iPhone

Herinner je je dit Apple-patent nog? Apple heeft een methode uitgevonden om de iPhone altijd op zijn pootjes terecht laten komen. In onderstaande video een wel heel creatieve invulling van het patent. Zien we dit in de toekomst in de iPhone? Dat is heel erg onwaarschijnlijk.

Apple Campus Update

Het nieuwe ‘spaceship’ hoofdkantoor van Apple moet over ongeveer een jaar klaar zijn. Een nieuwe dronevideo laat zien hoe ver de bouw gevorderd is. Leuk detail: vanaf 1:43min zie je het theater, daar worden toekomstige Apple-producten onthuld.

Voeten als aanvulling op handen

Studenten van de MIT University hebben de oplossing voor een hedendaags probleem. Hoe bedienen we onze steeds groter wordende smartphone met één hand of de handen vol? Met de voeten. Interessant concept.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In video: drie keer toekomstmuziek
Sluiten