In video: drie keer toekomstmuziek

7 reacties


Breekt de iPhone straks zijn eigen val? Hoe staat het met de nieuwe Apple-campus? Zijn onze voeten een goede aanvulling op de handen bij het bedienen van apparaten? Drie vragen, antwoord in onderstaande video’s.

Parachute voor de iPhone

Herinner je je dit Apple-patent nog? Apple heeft een methode uitgevonden om de iPhone altijd op zijn pootjes terecht laten komen. In onderstaande video een wel heel creatieve invulling van het patent. Zien we dit in de toekomst in de iPhone? Dat is heel erg onwaarschijnlijk.

Apple Campus Update

Het nieuwe ‘spaceship’ hoofdkantoor van Apple moet over ongeveer een jaar klaar zijn. Een nieuwe dronevideo laat zien hoe ver de bouw gevorderd is. Leuk detail: vanaf 1:43min zie je het theater, daar worden toekomstige Apple-producten onthuld.

Voeten als aanvulling op handen

Studenten van de MIT University hebben de oplossing voor een hedendaags probleem. Hoe bedienen we onze steeds groter wordende smartphone met één hand of de handen vol? Met de voeten. Interessant concept.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Hduebf Dgfuhf

  Dat van die iPhone is wel heel mooi enzo, maar denk niet dat dit in de komende 6 jaar werkelijkheid wordt! Apple Campus 2 <3 <3 ~bedevaarttoerisme anno 2016~

 • Profielfoto
  Hduebf Dgfuhf

  Vraag mij trouwens af hoe die iPhone zijn hoogte tot de grond zou moeten weten, een radar inbouwen? Nee bedankt, dan kan je beter investeren in een nieuw soort glas of wat dan ook

 • Profielfoto
  IcyDragon68

  Straks zitten we met zn allen te dansen

 • Profielfoto
  SunKeeper

  Dan hebben we straks een tekort aan Co2 navulverpakkingen en dan vallen alle iPhones kapot.:grin:
  Aangezien de Co2-uitstoot steeds verder beperkt gaat worden in de toekomst..

 • Profielfoto
  MEEUW

  lekker milieu vriendelijk zoveel beton in een gebouw….

 • Profielfoto
  Zakske

  Die nieuwe Apple Campus is een aardig gebouw, maar het concept is nu al totaal achterhaald. Het is op dit moment al veel te klein voor Apple, en je kunt het totaal niet uitbreiden. Als ze voor een ontwerp hadden gekozen wat geen – of minder – last had van dit probleem had ik er meer respect voor gehad. Nu is het niet meer dan een glimmende schijf van Foster + Partners.

 • Profielfoto
  SunKeeper

  Niet uitbreiden? Je kunt er net zoveel verdiepingen op zetten als je wil.

  Dan is het geen UFO meer maar een regenton.