Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 23 december 2015

Free iPhone-publicity van het Witte Huis

Apple maakt in de VS reclame op grote billboards. Vroeger werden vooral Apple-producten getoond. De laatste tijd zien we foto’s die door het publiek zijn gemaakt met hun iPhone. De foto’s tonen de kwaliteit en veelzijdigheid van de miniatuurcamera.

Deze campagne van Apple kreeg gisteren een boost uit onverwachte hoek. Pete Souza, de officiële fotograaf van het Witte Huis, zette namelijk een jaaroverzicht in foto’s op internet, die allemaal zijn gemaakt met de Instagram app op z’n iPhone.

Een selectie van de iPhone-foto’s van Pete Souza

En tegen een tweet van Tim Cook is geen billboard opgewassen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Free iPhone-publicity van het Witte Huis
Sluiten