Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 15 december 2015
Leestijd: 1 minuut

Flitsmeister doet Europa cadeau

Het gaat goed met het Nederlandse Flitsmeister. Enkele maanden na de uitbreiding naar België, toont de app nu ook vaste flitspalen en trajectcontroles door heel Europa. De functie is offline beschikbaar zodat de app geen roamingkosten veroorzaakt.

Het signaleren van vaste flitspalen werkt alleen niet in Zwitserland, daar is het verboden. In Frankrijk worden gevarenzones gesignaleerd. Live vertragingen en mobiele flitsers worden volgend jaar per land geactiveerd.

Europese flitsers worden zowel in de gratis als pro-versie van de app weergeven. Hier was vandaag verwarring over maar woordvoerder Jorn de Vries bevestigt dat een betaald account (€ 2,99 per jaar) niet nodig is om Europese controles te zien. Een kerstcadeautje, aldus Flitsmeister.

Flitsmeister telt in Nederland meer dan 800.000 actieve gebruikers en meldt in Nederland en België ook andere verkeersinformatie zoals vertragingen, mobiele flitsers en naderende hulpdiensten zoals ambulances. De app is gratis, maar een pro-account is vereist om advertenties uit te schakelen en je reishistorie in te zien. De app werkt sinds ook op de Apple Watch.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Flitsmeister doet Europa cadeau
Sluiten