Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 7 december 2015
Leestijd: 1 minuut

Complicate It: Snelle memo’s op je Watch

Complicate It is geen spannende, maar wel een erg praktische Apple Watch-app. Je plaatst er simpel en snel een memo mee op de wijzerplaat. Deze wordt in een complicatie weergeven. Een bericht instellen kan zowel vanaf de iPhone als Apple Watch.

De complicatie van de gratis app weergeeft je memo en een tik op de complicatie laat je direct een nieuwe memo dicteren. Handig voor een snelle of discrete notitie, je kijkt immers vooral zelf naar je Apple Watch.

Complicate it werkt het beste met wijzerplaten die een complicatie op de volledige breedte weergeven. In watchOS 2 zijn dat: handig, modulair en Mickey Mouse. Complicaties met halve breedte werken, maar breken lange teksten af.

Als aanvulling op de gratis app is een in-app aankoop beschikbaar die je memo’s laat plannen. Je kunt maximaal 7 dagen vooruit plannen, al is het in dat geval misschien nuttiger om een échte agenda-app te gebruiken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Complicate It: Snelle memo’s op je Watch
Sluiten