Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 9 december 2015

Apple’s accuhoes: extra antenne, 1877 mAh

De reacties op Apple’s nieuwste accessoire waren niet mis. De 119 euro kostende Smart Battery Case werd omschreven als lelijk en duur. Nieuwe informatie over de capaciteit en specificaties van de accuhoes zal de gemoederen niet veel positiever stemmen.

Inmiddels is duidelijk dat de Smart Battery Case 1877 mAh capaciteit heeft. Dat is net iets meer dan de helft van de 109 euro kostende Mophie Juice Pack Air. Er zijn ook een aantal pluspunten.

Allereerst heeft Apple’s accuhoes een Lightning-poort, dat scheelt weer een Micro USB-kabel. Daarnaast toont iOS een extra widget in het notificatie­scherm met de status van de accu. Het lockscherm weergeeft ook hoe vol de iPhone en de case is. Ook uniek: de case heeft passieve cellulaire antennes die de ontvangst van de iPhone optimaliseren.

[Afbeelding via Mashable]
Een punt je misschien is ontgaan is het feit dat de hoes geen eigen aan- en uit-schakelaar heeft. Het laden begint zodra je de iPhone plaatst. Dat laat zich positief uitleggen: de iPhone is altijd vol als je ‘m uit de hoes haalt, maar kan ook negatief zijn: geen controle over hoe vol de case zelf blijft.

Reageer op artikel:
Apple’s accuhoes: extra antenne, 1877 mAh
Sluiten