Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 november 2015
Leestijd: 1 minuut

Tweede publieke beta iOS 9.2 beschikbaar

Gisteren voor ontwikkelaars en vandaag voor publieke betatesters: iOS 9.2 beta 2. Iedereen die zich voor het publieke betaprogramma heeft aangemeld, kan de nieuwe beta onder Instellingen > Algemeen > Software-update vinden en downloaden.

iOS 9.2 voert kleine verbeteringen door aan in-app Safari, verbetert de interface van Apple Music en leert Siri een nieuwe taal. De tweede beta voegt de mogelijkheid toe om in-app Safari via de zijkant weg te vegen.

De tweede publieke beta van iOS 9.2 heeft buildnummer 13C5060d en is daarmee identiek aan de beta voor ontwikkelaars. Een nieuwe publieke beta van OS X 10.11.2 is nog niet gesignaleerd. In dit artikel lees je alle verbeteringen die de eerste beta met zich meebracht.

Net als bij alle beta-software adviseert Apple om de publieke beta niet op iOS-apparaten voor dagelijks gebruik te installeren. Naast bugs in de software van Apple zelf, kan het zijn dat software van derden niet meer werkt. Benieuwd? Iedereen kan zich voor publieke beta’s aanmelden bij Apple Seed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tweede publieke beta iOS 9.2 beschikbaar
Sluiten