Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 24 november 2015

Telecom: nieuwe bundels T-Mobile en Simpel

Nadat Tele 2 enkele weken geleden aankondigde een data-oorlog te starten, lijkt er wat positieve beweging in de telecommarkt te komen. Zowel T-Mobile als Simpel hebben nieuwe of gewijzigde bundels met meer voor minder aangekondigd.

T-Mobile komt met grotere Travel & Surf-bundels en Simpel start naar eigen zeggen een ‘belrevolutie’ door tijdelijk onbeperkt bellen en sms’jes bij een abonnement met 1GB data of meer aan te bieden.

Ruimere buitenlandbundels T-Mobile

T-Mobile heeft aangekondigd zijn Travel & Surf-bundels voor datagebruik in het buitenland vanaf 7 december te verruimen. De prijs blijft ongewijzigd. Zowel de bundels voor de EU als Wereldbundels worden verruimd. Onderstaande prijzen zijn voor Zone 1 (de EU + Noorwegen, IJsland en Zwitserland). Alle bundels stoppen de data als de limiet bereikt is, maar bij de 500MB-bundel wordt internet alleen beperkt op 64kbit/s.


Simpel met tijdelijk gratis bellen en sms

Sim-only provider Simpel geeft met een ‘belrevolutie’ antwoord op de data-oorlog die Tele 2 vorige maand startte. De provider biedt tot het eind van het jaar onbeperkt (‘normaal gebruik’) gratis bellen en sms’jes bij de aanschaf van een bundel van 1,2 of 3GB. Simpel gebruikt het 3G-netwerk van T-Mobile en biedt een downloadsnelheid van 14mbit/s.


Reageer op artikel:
Telecom: nieuwe bundels T-Mobile en Simpel
Sluiten