Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 november 2015

Sony werkt aan PS4 Remote Play voor Mac

Remote Play is een van de meest onder­gewaardeerde functies van de Playstation 4. Het laat je games naar een PS Vita en Sony-smartphone of tablet streamen. Binnenkort kunnen ook Mac- en PC-gebruikers Remote Play gebruiken met een PS3 of PS 4.

Dat beloofde Shuhei Yoshida, directeur van Sony Worldwide Studios, in een Tweet. Handig voor gezinsleden die willen gamen zonder de TV bezet te houden of als je buiten de deur een PS 4-game wil spelen.

Remote Play streamt alleen het beeld van de game naar een ander apparaat. Het rekenwerk wordt nog steeds door de Playstation gedaan. De functie werkt binnenshuis via Wi-Fi, maar kan ook games via internet streamen. Een releasedatum van Remote Play voor Mac is nog niet bekend. Een enthousiaste ontwikkelaar heeft de Android-versie van Remote Play op de Sony-smartphones al uit elkaar gehaald en naar Windows geport.

https://youtu.be/TMDlJWvUGs8

Reageer op artikel:
Sony werkt aan PS4 Remote Play voor Mac
Sluiten