Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 17 november 2015
Leestijd: 1 minuut

‘Nieuwe 4-inch iPhone heeft bekende looks’

Er zijn tal van geruchten over een mogelijk nieuwe 4-inch iPhone. De nieuwe, kleine iPhone zou aan het begin van volgend jaar onthuld worden en wordt vaak omschreven als iPhone 6c. Een nieuw bericht beweert echter dat het een ‘iPhone 5s versie 2.0’ wordt.

Het wisselend betrouwbare Japanse blog Macotakara claimt op basis van bronnen binnen de productieketen dat Apple een geüpgradede versie van de iPhone 5s klaar heeft voor massaproductie.

De Japanse site bewees in het verleden over betrouwbare bronnen te beschikken. De ‘iPhone 5s II’ bevat volgens het blog een A8-chip, 802.11ac Wi-Fi en Bluetooth 4.1, terwijl de FaceTime HD-camera is vervangen door een variant met ƒ/2.2 diafragma. De oplettende lezer had het al gezien: dit zijn ook de specificaties van de onlangs vernieuwde iPod Touch.

Het is voor Apple niet onlogisch om een bestaand ontwerp te hergebruiken. Zo kunnen de kosten laag gehouden worden en kan de productie snel starten. Dat er in de productieketen een nieuw model iPhone rondzwerft is overigens geen garantie voor daadwerkelijke massaproductie. Liefhebbers van een compact toestel moeten nog even blijven duimen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
‘Nieuwe 4-inch iPhone heeft bekende looks’
Sluiten