Nieuw bij Apple: RED cases voor iPhone 6s

8 reacties

Apple heeft deze maandag gebruikt om het assortiment leren hoesjes voor iPhone 6s uit te breiden. Naast middernachtblauw, zadelbruin, rozegrijs, bruin en zwart is er nu ook een speciale rode editie verkrijgbaar. Zowel in de online als offline Apple Stores.

De rode hoes kost net als andere leren iPhone 6s-hoesjes € 55 en is onderdeel van (PRODUCT)RED. Dat wil zeggen dat Apple een deel van de winst aan het wereldfonds voor de strijd tegen aids doneert.

De hoezen zijn gemaakt van natuurlijk leer en het uiterlijk zal daarom bij dagelijks gebruik veranderen. Op deze foto zie je leren iPhone 5s-hoesjes na een jaar gebruik, beoordeel zelf of dat mooi is of niet. Voor € 39 is ook een siliconenhoesje in het rood verkrijgbaar. Die blijft langer mooi.
6s-productredhoes

Apple en (RED): 75 miljoen and counting

Apple en (RED) werken al lang samen. Onder de naam PRODUCT(RED) worden hoesjes voor iPhone en iPad verkocht. De iPod en Apple Watch zijn ook als speciale (RED) editie verkrijgbaar. Apple doneert een deel van de winst aan de liefdadigheidsorganisatie die is opgericht door U2-zanger Bono en geld voor de strijd tegen aids inzamelt. In 2014 pakte Apple flink uit tijdens Wereld Aids Dag en werd meer dan 20 miljoen dollar voor (RED) opgehaald. Of de rode iPhone-hoesjes een voorbode voor meer zijn, weten we snel genoeg. Dinsdag 1 december is het Wereld Aids Dag.

microsoft-red
Ook andere merken associëren zich graag met (RED).

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  csteelooper

  De foto waarnaar jullie doorlinken is wel enigszins ‘overdreven’ voor mijn gevoel. m’n Pa heeft zowel z’n 5s als z’n 6 in de leden PRODUCT(RED) zitten en die zien allebei nog vrij rood. Niet meer zo enorm rood als toen ze nieuw waren, maar toch…

 • Profielfoto
  Hduebf Dgfuhf

  Wat is er met dat rood hoesje gebeurt? Met de gasbrander verschroeid???

 • Profielfoto
  Shmoo

  Van mij mag Apple wel op zoek naar een nieuw knuffeldiertje en heeft dat U2 gezicht wel zijn beste tijd gehad. Er zijn veel meer beroemdheden die goede dingen doen en die wel wat aandacht kunnen gebruiken.

 • Profielfoto
  IcyDragon68

  Ik vind die 5s-foto ook enorm overdreven. Ik heb in zomer van 2014 een Product(RED) leren iPad mini 2 Smart Case gekocht en tot op de dag van vandaag ziet het er nog nieuw uit met uitzonderingen op de hoeken natuurlijk. Maar het is wel inderdaad wel mooi op tijd voor Wereld AIDS-dag.

 • Profielfoto
  Niels

  Het rode leren hoesje die ik gebruikte voor mijn iPhone 5s ziet er net zo uit als op de foto. Het trekt echt enorm veel vuil aan en met name de randen zijn bijna zwart. Het is een gebruiksvoorwerp, maar ik koop in ieder geval nooit meer zo’n hoesje! (Ben inmiddels overgestapt naar een Tech21 hoes voor m’n iPhone 6s).

 • Profielfoto
  Niels

  *ik bedoel, ziet er net zo beroerd uit als op de gelinkte foto:)

 • Profielfoto
  Dennvdam

  Mijn leren hoesje voor mijn iPhone 6 ziet er net zo uit. Ik koop dus zeker geen rood hoesje voor mijn 6S.

 • Profielfoto
  arno1975

  Wat me trouwens opgevallen is… Prijzen zijn weer omhoog gegaan? De Airport Express was € 99 nu €109… De anderen ook duurder..