Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 19 november 2015

Nieuw bij Apple: Beats in roségoud, officieel Watch-dock

Precies op tijd voor de feestdagen is de Apple Store aangevuld met een aantal nieuwe accessoires voor iPhone en Apple Watch. Eerder deze week introduceerde Apple al zijn eigen fotografie-kit voor iPhone. Vandaag zijn er nog drie nieuwe producten.

Oplettende lezers kennen het Magnetisch oplaaddock voor Apple Watch al. Nadat eergisteren foto’s lekten is’ie nu te koop. Ook nieuw: Beats in roségoud en extra schakels voor de zwarte schakelarmband.

Magnetisch oplaaddock voor Apple Watch

Naast docks van TwelveSouth en Belkin verkoopt Apple nu ook zijn eigen dock voor Apple Watch. Voor € 89 krijg je een wit dock dat je horloge plat of op zijn kant kan laden (Nighstand). De magneet kan omhoog geklapt worden. Een Lightning-kabel wordt meegeleverd, maar de AC-adapter niet. Die van de iPhone en iPad werken volgens Apple prima.

Het dock wordt online binnen 1 werkdag verscheept (gratis verzending) en is nu ook bij fysieke Apple Store te vinden.

 

Beats in roségoud

Speciaal voor iPhone 6s-bezitters. Beats is er nu ook in een roségouden kleur. De Solo 2 Wireless Headset koop je nu is nu zilver, goud, spacegrijs en roségoud. Ook de in-ear hoofdtelefoon urBeats is in de nieuwe kleuren verkrijgbaar. Eerstgenoemde kost € 299,95 en je betaalt € 99,95 voor de oordopjes.

Spacezwarte schakelarmbandset

De meeste bandjes voor de Apple Watch zijn in meerdere maten verkrijgbaar, maar bij de schakelband voeg je eenvoudig schakels toe om de grootte te wijzigen. Tot vandaag waren er geen losse schakels voor de zwarte schakelarmband verkrijgbaar. Nu zijn deze in de Online Apple Store, net als de zilveren kosten ze € 59 voor 6 schakels.

Reageer op artikel:
Nieuw bij Apple: Beats in roségoud, officieel Watch-dock
Sluiten