Kerstsluiting App Store en iTunes Connect

Door: Raymon Mens - 1 reactie

Apple heeft via zijn developer portal en via e-mail aan geregistreerde ontwikkelaars aangekondigd op kerstvakantie te gaan. Tussen 22 en 29 december is developer portal iTunes Connect gesloten en hoeven we geen app-updates te verwachten.

De sluiting met kerstmis is een lange traditie en geeft ontwikkelaars een het App Store-team even adempauze. Apple wijst erop dat kortingsacties voor tijdens de feestdagen uiterlijk 18 december ingediend moeten worden.

In de aankondiging blikt de iPhone-maker ook even terug op het afgelopen jaar in de App Store. Er zijn opnieuw records verbroken.

Because of your incredible apps, the App Store crossed 100 billion cumulative downloads. Revenue from the App Store increased 25% year over year, and the number of transacting customers grew 18%, setting a new all-time record. We want to thank you for all your hard work and dedication to our platforms.

Ontwikkelaars kunnen tijdens de kerstvakantie eenvoudige wijzigingen zoals het aanpassen van een omschrijving of de prijs van een app nog steeds via iTunes Connect of de iTunes Connect-app uitvoeren. Voor consumenten zal er weinig van de pauze zichtbaar zijn, er verschijnt alleen geen nieuwe content in de App Store of iTunes.

Reacties

1 reactie