Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 november 2015
Leestijd: 1 minuut

iPad Pro nu te bestellen, vrijdag in huis

De verkoop van de iPad Pro is begonnen in de Online Apple Store. De 12,9-inch tablet is vanaf € 919 verkrijgbaar en volgens Apple binnen een werkdag klaar voor verzending. Dat houdt in dat de grote tablet vrijdag bij de eerste kopers op de deurmat zal vallen.

De verkoop van de iPad Pro start in meer dan 40 landen tegelijk. Naast de VS en UK zijn ook Nederland en België vanaf dag een aan de beurt.

De startprijs van het apparaat is € 919 voor een 32GB Wi-Fi-model, wie meer geheugen nodig heeft kan voor € 1.099 de Wi-Fi-versie met 128 GB opslag kopen. Tot slot gaat het 128 GB WiFi + Cellular-model voor € 1.249 over de toonbank. De iPad Pro is verkrijgbaar in goud, zilver en spacegrijs.

Als accessoires wordt natuurlijk de Apple Pencil voor € 109 verkocht, compleet met extra punt. Een siliconenhoes voor over de achterkant is in wit of houtskoosgrijs voor € 89 verkrijgbaar. De achterkant liever onbedekt? Dan is er de Smart Cover van € 69 voor over het scherm.

Opvallend is dat het Apple Smart Keyboard nog niet leverbaar is, in plaats daarvan prijst Apple een Logitech Create toetsenbord met cover aan. Het Apple Smart Keyboard heeft in de Amerikaanse Apple Store een levertijd van een tot twee weken en is voor Nederlanders nog geheel niet te bestellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPad Pro nu te bestellen, vrijdag in huis
Sluiten