Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 november 2015
Leestijd: 1 minuut

Tweede beta iOS 9.2 en OS X 10.11.2 uit

Ook deze dinsdag heeft Apple heeft weer nieuwe beta’s voor ontwikkelaars klaarstaan. Zowel iOS 9.2 als OS X 10.11.2 zijn aan hun tweede beta toe. Ontwikkelaars kunnen deze nu via de gebruikelijk methode installeren. Publiek beta’s komen mogelijk morgen.

In de eerste beta van iOS 9.2 werden verbeteringen aan in-app Safari en Apple Music gedaan. De tweede beta introduceert de mogelijkheid om in-app Safari via de zijkant weg te vegen.

Het valt te bezien of de tweede beta, of op zijn minst de definitieve versie van iOS 9.2 het vandaag ontdekte beveiligingslek, dat jailbreaken via de browser mogelijk maakt, dicht. De ontdekkers zijn van plan het lek aan overheids­diensten en andere partijen die baat bij een achterdeur in iOS-apparaten hebben te verkopen.

In OS X 10.11.2 beta 2 zijn alleen bugfixes te vinden. Tot slot heeft Apple ook een nieuwe bèta van het Apple TV-besturingssysteem tvOS vrijgegeven. Ontwikkelaars kunnen tvOS 9.1 beta 1 met verbeteringen en bugfixes installeren via iTunes, maar daarna niet meer terug naar tvOS 9.0.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Tweede beta iOS 9.2 en OS X 10.11.2 uit
Sluiten