Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 november 2015
Leestijd: 1 minuut

In video: iPad Pro volgens Adobe en Apple

Het is iPad Pro-week! De grote tablet van Apple zal vanaf woensdag online te bestellen zijn en valt vrijdag bij de eerste kopers op de deurmat. Verwacht commercials, interviews en vroege reviews. Vandaag bijt Adobe samen met Apple het spits af.

Apple heeft twee nieuwe video’s: een commercial en een demo van Eddy Cue bij CNN. Adobe heeft impressies van creative cloud op de iPad Pro.

Consumeren en creëren: A Great Big Universe

Als eerste heeft Apple de promotie-clip “A Great Big Universe” gepubliceerd. De video toont de grote iPad met de Star Sky Guide en de teken-app Procreate in gebruik.

https://www.youtube.com/watch?v=4AZR8a5XVSs

Eddy Cue bij CNN

Apple-topman Eddy Cue was bij televisiezender CNN op promotietour om de iPad Pro voor de camera te presenteren. Cue vertelt over zijn persoonlijk gebruik van de grote iPad. Hij gebruikt de tablet elke dag voor e-mail of een bezoek aan websites, hij prees in het bijzonder de speakers van de iPad Pro.

Creatief met Adobe-apps

Adobe staat als maker creative cloud-apps vooraan om de iPad Pro te omarmen. In een video zien we hoe diverse illustrators en designers Photoshop Mix, Photoshop Sketch, Photoshop Fix en Illustrator Draw gebruiken. Al deze apps zijn inmiddels geoptimaliseerd voor de iPad Pro en Apple Pencil.

De iPad Pro is woensdag verkrijgbaar vanaf € 919 (32GB Wi-Fi). Een compleet overzicht van de prijzen en accessoires is in dit artikel te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In video: iPad Pro volgens Adobe en Apple
Sluiten