Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 25 november 2015

Gadgets: Parrot Bebop 2, Sonos PLAY:5v2

Zowel Parrot als Sonos komen met de tweede generatie van een bekend product. Parrot verbetert een van zijn populairste drones met langere accuduur en Sonos heeft de verkoop van de onlangs aangekondigde nieuwe Play:5 speaker gestart.

De nieuwe Play:5 is vanaf nu voor € 579 verkrijgbaar in de webshop van Sonos. De Bebop 2 van Parrot laat nog even op zich wachten en is vanaf 14 december voor € 549 te koop.

Parrot Bebop 2 met langere accuduur

Hoe langer een drone in de lucht kan blijven, hoe meer plezier. Parrot heeft dat begrepen en zijn Bebop 2-cameradrone gaat 25 minuten op een acculading mee. De eerste Bebop bleef slechts 12 minuten vliegen. Om dit te bereiken heeft de Franse fabrikant extra accucapaciteit toegevoegd en de drone lichter gemaakt door de optische beeldstabilisatie te verwijderen. Blijkbaar voldoet digitale stabilisatie.

De Bebop-drones zijn populair omdat ze voor een relatief lage prijs prima filmen. De Bebop 2 heeft net als zijn voorganger een camera van 14 megapixels. De drone vliegt maximaal 59 kilometer per uur horizontaal en verticaal 19 kilometer per uur verticaal.

Play:5 met touchbediening

Het nieuwe topmodel van Sonos is zowel van binnen als buiten opnieuw ontworpen. De nieuwe speaker bevat zes drivers, drie tweeters en drie midwoofers. Het aantal antennes in de speaker is ook verdubbeld van drie naar zes voor een betere verbinding. Met de touchknoppen kun je afspelen of pauseren en door over de bovenkant van de speaker te vegen het volume aanpassen en naar een volgend nummer gaan.

Reageer op artikel:
Gadgets: Parrot Bebop 2, Sonos PLAY:5v2
Sluiten