Apple’s kerstkoopgids in 6 categorieën

8 reacties

Onder de noemer “Cadeaus boordevol cadeaus” heeft Apple zijn Nederlandse kerst-koopgids voor dit jaar gepubliceerd. Natuurlijk mag de sint ook naar de cadeausuggesties in de categorieën gaming, fotografie, muziek, fitness, leren en reizen kijken.

In iedere categorie worden een aantal producten uitgelicht. Niet alleen hardware van Apple zelf, maar ook accessoires en gadgets als Drones en natuurlijk speakers en headphones van Beats.

Tussen de Apple-producten zelf zitten weinig verrassingen, maar er zijn ook leuke accessoires die normaal in een hoekje van de Apple Store verstopt zitten. Ken je de BB-8 Droid Robot uit Star Wars: The Force Awakens al? Hij is bestuurbaar met een app en bouwt een eigen persoonlijkheid op. Voor enthousiaste iPhone-fotografen raadt Apple de olloclip Active-lens aan. Deze bevat een fisheye-, groothoek-, 10x als 15x macrolens.

HJ4R2

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  SvS

  Dit is pas interessant als er kortingen worden gegeven, Apple

 • Profielfoto
  Maikelw

  Ik snap niet zo goed waarom ze voor zo en raar perspectief hebben gekozen voor alle afbeeldingen. Doet me erg denken aan Habbo hotel, echter hier klopt het nog “een soort van” omdat het getekend beeld is.

  Kijk nou naar die MacBook, ziet er toch niet uit… een stagiare die zulk resultaat levert mag direct terug naar school.

 • Profielfoto
  MrEarly

  Ik snap niet zo goed waarom ze voor zo en raar perspectief hebben gekozen voor alle afbeeldingen. Doet me erg denken aan Habbo hotel, echter hier klopt het nog “een soort van” omdat het getekend beeld is.

  Kijk nou naar die MacBook, ziet er toch niet uit… een stagiare die zulk resultaat levert mag direct terug naar school.

  Dat is jouw mening. Ik vind het namelijk wel mooi:) Smaken verschillen gelukkig!

 • Profielfoto
  Maikelw

  Dit heeft niets met mijn persoonlijke mening te maken. Producten uit perspectief trekken is een not done.

 • Profielfoto
  Nick Seamore

  Inderdaad, als ik dit soort crap aflever bij mijn baas ben ik direct op staande voet ontslagen!

 • Profielfoto
  sanderman

  Ik snap jullie reacties, maar feitelijk zijn dit gewoon isometrische tekeningen. Niks uit perspectief getrokken dus, alleen een ander perspectief gehanteerd. Technisch is er niets mis mee, het strookt alleen niet met onze perceptie van objecten die verder weg staan. Dit is echter een vlakke afbeelding, waarbinnen de afstanden technisch gelijk zouden zijn aan de werkelijkheid. We zijn alleen niet gewend aan een dergelijke weergave, omdat onze waarneming niet zo werkt.

  Mooi is anders, eensch. Maar ‘terug naar school’ en ‘producten uit perspectief trekken’ is ook niet helemaal waar.

 • Profielfoto
  Bman

  Ik vind het super strak ogen juist, die afbeeldingen!

 • Profielfoto
  Caszz

  Plat design toch…